*** FRI FRAGT VED KØB OVER 750 KR I WEBSHOPPEN ***

Kundesupport

Rejnfan, Tanacetum vulgare

29,00 kr.

Rejnfan (udtales regnfang) kender vi fra grøftekanter og græsmarker, hvor de blomstrer midt på sommeren. En stor og bestanddannende staude, som tilbyder mad og levesteder for utallige insekter og fugle. En af de helt rigtige, hvis det er liv i haven man vil have. 

Antal
1
Tilføj til kurv

Rejnfan, Tanacetum vulgare kendes af mange, og den er en fast bestanddel af den danske grøftekant. Rejnfan er en stor staude, op til 1,5 meter høj. Den står og blomstrer solgult hele sensommeren, og hele vinteren står de visne blomsterstande og giver læ, levesteder til overvintrende insekter og frø til vinterfuglene. De gule kurvblomster fremhæves altid som særligt vigtige for insekter, og denne er ingen undtagelse. Over 200 arter lever på og i planten, fx galler, minerfluer, bladhvepse og lus. Et leben af liv tilbyder den. 

Højde: 30-150 cm.

Blomstring: juli-september

Voksested. Lysåbent, let fugtigt og næringsrigt.

Biologi: Blomsterne besøges af mange insekter, bl.a. sommerfugle, bier og svirrefluer. Understøtter mere end 200 (!) forskellige arter, som lever på planten (ifølge PPE). Det er en af de helt store biodiversitets-dannere. 

Såtips: Så på blivestedet i efteråret.

Der er ca. 1000 frø i en pose

Foto: Fir0002 CC-BY 3.0

Ofte købt sammen med