Kundesupport

Hurtigløberen - 5 urter, som blomstrer 1. år (100% urter)

Fra 50,00 kr.

Frøblanding af 5 arter, som blomstrer allerede første år, og sår derefter sig selv.

Lille pose rækker til ca. 5 m2 (10 gram frø +frøfyld)

Mellemstor pose rækker til ca. 50 m2 (100 gram frø + frøfyld)

Stor pose rækker til ca. 250 m2 (500 gram frø + frøfyld) 

Alle vores blandinger er KUN med arter der hører til i vores biogeografiske region.

Antal
1
Tilføj til kurv

Hurtigløberen er en frøblanding med fem forskellige arter, som vil blomstra allerede 1. år. Blandingen kan sås overalt, hvor der trænger til lidt hurtig blomstring. 

Urter: Klinte, Agrostemma githagoKornblomst, Centaurea cyanus. Gul okseøje, Chrysathemum segetumBlæresmælde, Silene vulgarisKornvalmue, Papaver rhoeas.

En blanding uden græsser egner sig til staudelignende bede i haven. Blandinger med græsser egner sig godt til større områder som plejes mere ekstensivt. 

Urter 100 %, græsser 0 %. Der er blandet frøfyld (majsgranulat) i frøene, for at lette udsåningen. Dosering: følg anbefalingen på posen.

Så-vejledning: Ryd området for vegetation og kultiver, så jorden er blød og gennemarbejdet. Riv jorden over, for at få en plan overflade. Det kan være en hjælp at blande frøene op med sand eller frøfyld, for at lette udstrøningen. Er området større, så del frømængden i to, og så en halvdel ad gangen. Riv let igennem igen, for at dække frøene med et par millimeter jord. Pres med bagsiden af riven eller kør over med en tromle, for at frøene får jordkontakt.

Vanding: Frøene begynder at spire når de vandes. Det er vigtigt at holde dem fugtige i hele spireperioden på 2-3 uger. Efter 2-3 uger kan der vandes efter behov, fx én gang om ugen hvis ikke der kommer regn.

Optimale såtidspunkter er: marts-april eller august-oktober

Bemærk foto er ikke af den aktuelle frøblanding