*** FRI FRAGT VED KØB OVER 750 KR ***

Kundesupport


Birk & Barfod har i stærkt samarbejde med Annette Liisberg fra Galleri Liisberg, bygget et stort insekthotel midt på smukke Hundested Havn. Hotellet er placeret på bagvæggen af Galleri Liisberg, og foran er en plads, hvor vi rundhåndet har sået vilde blomsterfrø, plantet hjemmehørende planter, og sat vand ud. Vores håb er at der vil komme lidt nysgerrige insekter og slå sig ned, selvom placeringen på en havn ikke er optimal. Men vores største håb er at insekthotellet, og arealet omkring det, vil virke som inspiration og skabe opmærksomhed omkring det begrænsede insektliv liv i vores natur. Skabe en nysgerrighed, og inspirere til flere insektvenlige områder både i de private haver, men især de store lidt ørkenløse offentlige områder, man desværre ser overalt i landet. 

Vi har fået stor praktisk hjælp fra elever på Hundested Skole, og økonomisk støtte fra Hundested Havn, Sparekassen Sjælland-Fyn, Grønt Råd-Halsnæs Kommune og tømrerfirmaet Christian Hansen ApS, der har bygget det bæredygtige træskelet - udelukkende af natur og genbrugsmaterialer. Ventilationen består af vestenvinden, opvarmningen af ren solenergi, så det er i alle henseender bygget i tidens ånd. Mange lokale personer, har afleveret materialer til indholdet, som fx uld, kogler, rafter, drænrør og fiskenet.

Insekthotellet på Hundested Havn kan beses året rundt, og alle tider af døgnet, på adressen Nordre Beddingsvej 31, 3390 Hundested.