Kundesupport

Skov og skygge - 10 arter til skyggefulde områder

10

50,00 kr.

Frøblanding til et skyggefuldt hjørne, et skovbryn eller nordsiden af et hus. 

10 gram rækker til ca. 5 m2. 

100 gram rækker til ca. 50 m2

500 gram rækker til ca. 250 m2

Vælg hvor mange gram du vil have
10 100 500
Antal
1
Tilføj til kurv

Denne blanding indeholder 6 forskellige en- og flerårige blomstrende insektvenlige urter, samt 4 nøjsomme og naturlige græsser. 

Anbefalet frømængde: Ca. 2 g / m2.

Urter: Nyserøllike, Achillea ptarmica. Bredbladet klokke, Campanula latifolia. Skovstorkenæb, Geranium sylvaticum. Engforglemmigej, Myosotis scorpioides. Tormentil, Potentilla erecta. Dagpragtstjerne, Silene dioica.

Græsser: Alm. hvene, Agrostis capillaris. Bølget bunke, Deschampsia flexuosa. Rød svingel, Festuca rubra. Lundrapgræs, Poa nemoralis.

Urter 40% Græsser 60%

Så-vejledning: Ryd området for vegetation og kultiver, så jorden er blød og gennemarbejdet. Riv jorden over, for at få en plan overflade. Det kan være en hjælp at blande frøene op med sand eller frøfyld, for at lette udstrøningen. Er området større, så del frømængden i to, og så en halvdel ad gangen. Riv let igennem igen, for at dække frøene med et par millimeter jord. Pres med bagsiden af riven eller kør over med en tromle, for at frøene får jordkontakt.

Vanding: Frøene begynder at spire når de vandes. Det er vigtigt at holde dem fugtige i hele spireperioden på 2-3 uger. Efter 2-3 uger kan der vandes efter behov, fx én gang om ugen hvis ikke der kommer regn.

Denne så-vejledning vedlægges også i papirform ved hver frøordre.

Foto: Dinesh Valke om Flickr. CC