Kundesupport

Naturhaven

279,00 kr.

En af de bedste praktiske vejledninger i, hvordan man kommer i gang med oplægningen til naturhave; man kan gå all in, eller plukke de indsatsområder, der passer bedst ind i ens nuværende have.

Alle tiltag er fagligt underbygget, og læseren får masser af forslag til egnede arter til de forskellige projekter. 

Af Katrine Turner, Lilli Gruwier & Lars Brøndum

Antal
1
Tilføj til kurv

Skal haven gro til i ukrudt? Nej, slet ikke. Læs med her hvordan man kan gøre haven mere naturvenlig på mange forskellige måder.

Tidens tendenser med at tænke bæredygtigt afspejles selvfølgelig også i havemoden. Flere og flere bliver bevidste om, at den striglede villahave ikke gavner det naturlige dyreliv. Men hvad vil det egentlig sige at have en naturhave? Er det det samme som at lade stå til, så hele matriklen overtages af ukrudt? 

Overhovedet ikke! En naturhave er et bevidst, æstetisk behageligt og ikke mindst naturvenligt valg, som kræver omtanke, planlægning og viden. Når det så er sagt, kan det for mange også være løsningen på mange trivielle opgaver, som fylder i hverdagen: Hvordan lyder det fx kun at skulle slå græs et par gange hver sommer? 

Naturhaven er en praktisk vejledning i, hvordan man kommer i gang med oplægningen til naturhave; man kan gå all in eller plukke de indsatsområder, der passer ind i ens nuværende have. Alle tiltag er fagligt underbygget, og læseren får masser af forslag til egnede arter til de forskellige projekter. 

De tre forfattere er uddannede biologer og arbejder med naturformidling i hverdagen. Tonen er nede på jorden, helt uden løftede pegefingre, og bogens flotte billedside understreger hovedbudskabet: naturligt er smukt, levende og fascinerende.

180 sider

Indbundet 

Udgivet 2017