Kundesupport

Biodiversitet

299,00 kr.

Læs hvordan du kan sikre mere biodiversitet ved at bevare gamle træer, vælge hjemmehørende planter, anlægge en blomstereng, spare på gødningen, droppe giften, skabe en sommerfuglehave, og meget meget mere...

Af Mona Klippenberg & Michael StoltzeAntal
1
Tilføj til kurv

Danmark er det land i Europa, som har mindst natur i forhold til det totale landareal, og vi har for få sammenhængende naturområder. Hvorfor? Det fortæller forfatterne om i denne bog, der både beskriver baggrunden for krisen og dens konsekvenser.

Heldigvis kan vi gøre noget for at skabe større biodiversitet. Både personligt og gennem fællesskaber kan vi bidrage til at forme en fremtid med en rig og mangfoldig natur. Det kan du gøre i din egen have eller mark, på områder rundt om børnehaven, skolen, idrætsforeningen eller på kommunale arealer. I bogen præsenterer de to forfattere 20 helt konkrete projekter, du selv kan gå i gang med for at øge biodiversiteten i dit nærmiljø. Læs hvordan du kan sikrer mere biodiversitet ved at bevare gamle træer, vælge hjemmehørende planter, anlægge en blomstereng, spare på gødning, droppe gift, skabe en sommerfuglehave m.m.

Stoltze og Klippenberg har tidligere udgivet bogen Sommerfuglehave sammen.

280 sider

Indbundet

Udgivet 2021