Kundesupport

ARS Blomstersaks

165,00 kr.

En spids saks der er god til buketter, afklipning af frøstande, frugt, bær og andre opgaver hvor der skal finklippes. 

Antal
1
Tilføj til kurv

En let og anvendelig saks, som p.g.a. det spidse næb, kan finde vej ind de mest ufremkommelige steder, fx i en slyngplante som skal nippes til. Vi bruger den også til at klippe buketter og til at høste frø. Den er god at have med i lommen, når man er på tur og finder en blomst i grøftekanten der skal med hjem. 

  • Mål: 19 cm
  • Vægt: 110 g

Importøren skriver om ARS: 

Folkene bag ARS Corporation stammer fra et stolt og grundigt folkefærd. De har i generationer udviklet knive og sværd og ikke mindst beskæringsredskaber til de japanske haver. Intet overlades til tilfældighederne og alt er gennemtænkt til mindste detalje. Siden 1876 har ARS udviklet beskæreredskaber med en filosofi om at stål, slibning og design forenes og gør beskæringsarbejdet så effektivt, praktisk og ergonomisk som muligt.        

ARS Corporation kontrollerer deres redskaber på mange måder, så de lever op til deres høje standarder. Bl.a. sikrer de en ensartet kvalitet ved at computeranalysere stålet og slibningen. Desuden tester og udvikler de redskaberne i samråd med lokale træfolk og importører verden over. For at sikre højeste kvalitet, bliver redskaberne manuelt kontrolleret inden afsendelse.