Der er 30% rabat på vores fine håndredskaber (kig under "Grej til haven"). Til efterårets havearbejde, eller måske en tidlig julegave 🌿 🎅


Kundesupport

ARS Beskæresaks. 3 størrelser

Small

400,00 kr.

Saksen er vinder af Forbrugerrådets Tænk & Test i 2019. Særligt er den gode stålkvalitet, og den smarte åbnemekanisme.

Antal
1
Tilføj til kurv

De japanske beskæresakse fra ARS er klart et af Birk & Barfods yndlingsredskaber i haven. Især at man slipper for problemer med den lille åbnemekanisme, hvor man bare med et enkelt klem, åbner saksen. Saksen ligger godt i hånden, og det vinklede klippehovede gør at man ikke får et vrid i håndleddet.

Saksen fås i 3 størrelser. NB. Mange kvinder vælger medium, lige indtil de prøver at have en small i hånden. Vi foretrækker selv small til enhver tid, da den ligger fremragende i en mindre hånd. 

  • Small: 210 gram. 17,5 cm
  • Medium: 230 gram. 20 cm
  • Large: 260 gram. 22,5 cm

Importøren skriver:

Saksens stål er fremstillet af 'high carbon steel' og overtrukket med 5-10 mikrometer forkromning. Dette gør saksen rustfri, giver større hårdhed, lang skæreydelse og overlegen holdbarhed. 

Saksen har en praktisk lås som åbnes ved at klemme håndtaget sammen og låses med en fjeder-kliklås øverst på saksen. Låsen kan betjenes med en hånd.
Ergonomisk greb som er udformet til at reducere byrden ved klipning. Dette er opnået gennem håndtagets udformning samt ved det gummi der er på håndtaget. 
Rustfri fjeder i grebet som ikke samler skidt. Saksen kan betjenes lige godt med højre og venstre hånd.
Bruges af professionelle gartnere og træplejere samt private haveejere, som ønsker en håndsaks af høj kvalitet.